Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora
Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za obrazovanje u Crnoj Gori
Kategorija Poslovne obuke
Kreiran 28-11-2019
Naslov

Online obuka poslovne administracije

Obuku realizuje Moja obuka d.o.o.
Struka Poslovna administracija
Mesto Online - Skype
Država Crna Gora
Opis Online jednomesečna obuka poslovne administracije za sve koji žele ili već rade na pozicijama poslovnog asistenta, sekretara ili office manager-a!
Na molbu naših klijenata pokrenuli smo online, individualni mentorski rad putem Skype-a. Interaktivan rad, dodatne konsultacije putem mejla.

Ukoliko želite da usavršite svoje profesionalne veštine i znanja, u skladu sa važećim propisima u Crnoj Gori i međunarodnim protokolima i standardima poslovanja, obuka poslovne administracije je upravo skrojena za Vas.

Nastava je 100% praktična i maksimalno program prilagođavamo Vašim potrebama. U toku obuke rešavate poslovne zadatke, radimo na Vašim poslovnim primerima, za svaki zadatak dobijate povratnu informaciju mentora, dodatni materijal koji možete koristiti u svakodnevnom radu.

Iskustva polaznika:
Izuzetna organizovanost, profesionalizam i odličan pristup polazniku.
Marina Milinić, Kotor


Ostala iskustva možete pogledati na sajtu: https://mojaobuka.rs/iskustva/

Iskoristite popust do kraja 2019. godine: samo 90 EUR za jednomesečnu osnovnu ili naprednu obuku preko skajpa, po 6 radnih sesija u trajanju od po 90 minuta, sa zadacima između 2 skajpa i analizom i ocenom predavača.

Koncept obuke, program rada: https://mojaobuka.rs/obuke/osnove-poslovne-administracije/ i/ili napredne obuke: https://mojaobuka.rs/obuke/napredna-obuka-poslovne-administracije/, se ne razlikuje od časova koji se obavljaju uživo, imate direktan kontakt sa predavačem, učestvujete u svim segmentima rada, radite zadate vežbe, radne simulacije i dobijate kompletan materijal sa priručnikom na mejl u elektronskom formatu, što predstavlja i dodatnu prednost.

Javite se da se dogovorimo!

Očekujemo Vaš poziv: +381 64 642 0608 Viber: +381652140317Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+381 64 642 0608
E-mail office@mojaobuka.rs
Website https://mojaobuka.rs/