ONLINE ČASOVI HOLANDSKOG JEZIKA - Obrazovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za obrazovanje u Crnoj Gori
Kategorija Privatna nastava
Kreiran 16-03-2021
Naslov

ONLINE ČASOVI HOLANDSKOG JEZIKA

Mesto Podgorica
Država Crna Gora
Opis HET BASISEXAMEN INBURGERING
Pripremni kurs za polaganje testa u Ambasadi Kraljevine Holandije radi dobijanja odobrenja za privremeni boravak u Holandiji (MVV). Ovaj ispit je obavezan za sve one koji žele da se integrišu u holandsko društvo. Ukoliko su Vam partner ili partnerka iz Holandije i želite tamo da se preselite, morate ga položiti. Ispit se polaže u holandskoj ambasadi, a prijavljuje preko sajta: www.naarnederland.nl. Morate se unapred prijaviti za polaganje ispita jer postoje određeni datumi kada se ispiti mogu polagati.

INBURGERINGSEXAMEN
Pripremni kurs za polaganje ispita: Inburgeringsexamen.
Navedeni ispit polažete ukoliko želite da podnesete zahtev za holandsko državljanstvo. Za polaganje ovog ispita je potrebno da naučite holandski jezik na nivou A2.

Nastava se odvija online (Skype /Viber). U pitanju je individualna nastava radi postizanja boljih rezultata i brže pripreme ispita. Ukoliko želite da učite u grupi onda bi maksimalni broj bio dvoje polaznika. Trajanje kursa zavisi od više faktora, od broja časova nedeljno, brzine kojom polaznik usvaja holandski jezik, redovnog rada kod kuće. Nastava može biti kako ujutru, tako i uveče i vikendom, shodno Vašim obavezama.
Za sve dodatne informacije Vam stojim na raspolaganju.Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
00382 68 675 983
E-mail biljarasulic@yahoo.com