SKYPE ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA - Obrazovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za obrazovanje u Crnoj Gori
Kategorija Online kursevi
Kreiran 22-01-2020
Naslov

SKYPE ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA

Opis Priprema za Goethe /ÖSD ispite!

Individualni (1na1) kursevi nemačkog jezika, u ponudi su online kursevi putem Skype-a i viber-a. Broj časova nedeljno zavisi od Vaših potreba i vremena. U zavisnosti od toga možete se odlučiti za čas od 60 minuta ili čas od 90 minuta. Prednost individualne nastave u odnosu na rad u grupi je u tome što ćete postići duplo brži napredak. Individualni kurs jezika prilagođen je Vašem tempu rada, Vašim obavezama i slobodnom vremenu. Individualni časovi nemačkog jezika su dinamični i tematski zanimljivi uz usvajanje svih neophodnih jezičkih kompetencija: čitanja, slušanja, pisanja i veštine konverzacije. Časovi su namenjeni polaznicima koji žele da rade ili studiraju na nemačkom govornom području. Shodno tome vrši se priprema polaznika za polaganje odgovarajućih ispita za odlazak u inostranstvo. Online nastava je takođe namenjena svim uzrastima i nivoima znanja, zapravo polaznicima koji žele da nauče nemački jezik a nemaju vremena da pohađaju kurseve jezika u školama, žive u inostranstvu ili često putuju. Najveća prednost ovog tipa nastave je fleksibilnost. Po dogovoru sa profesorom nastava se odvija kako ujutru, tako uveče i vikendom, shodno obavezama polaznika.
Goethe Zertifikat Deutsch je međunarodno priznat dokument kojim se potvrđuje nivo znanja i vladanja nemačkim jezikom. Ukoliko želite da radite ili studirate u Nemačkoj, verovatno će Vam tražiti sertifikat o položenom ispitu sa Goethe instituta u Beogradu.
ÖSD (Österreich Schweiz Deutschland) - Austrijska jezička diploma je međunarodno priznat sertifikat o znanju nemačkog jezika koji Vam može biti od koristi prilikom dobijanja boravišne ili radne dozvole, kao i za upis na fakultete.Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
068/ 675-983
E-mail biljarasulic@yahoo.com