Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora
Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za obrazovanje u Crnoj Gori
Kategorija Poslovne obuke
Kreiran 14-11-2017
Naslov

Online obuka poslovne administracije

Obuku realizuje Moja obuka d.o.o.
Struka Poslovna administracija
Mesto Podgorica, Nikšić, Herceg Novi, Budva...
Država Crna Gora
Opis Online jednomesečna obuka poslovne administracije za sve koji žele ili već rade na pozicijama ličnog asistenta, poslovnog sekretara ili office manager-a!

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete našim obukama iz oblasti poslovne administracije u Beogradu, imamo rešenje za Vas. Online, individualni mentorski rad po ceni grupne obuke.

Bilo da ste u drugom gradu ili zemlji ili želite da pohađate obuke tako da se uklope sa Vašim poslovnim ili privatnim tempom – individualni mentorski rad putem Skype-a, WhatsApp, Viber-a ili neke druge platforme za online komunikaciju rešava ovaj problem.

Koncept obuke, program rada, se ne razlikuje od časova koji se obavljaju uživo, imate direktan kontakt sa predavačem, učestvujete u svim segmentima rada, radite zadate vežbe, radne simulacije i dobijate kompletan materijal na mail u elektronskom formatu.

Želite da radite kao asistent, poslovni sekretar, ofis menadžer u ozbiljnim firmama? Ukoliko želite da usavršite svoje profesionalne veštine i znanja, u skladu sa međunarodnim standardima poslovanja, obuka poslovne administracije je upravo skrojena za Vas. Postanite profesionalac bez kojeg ne može da se zamisli ni jedna uspešna firma.

Nastava je 100% praktična i maksimalno se prilagođava Vašim potrebama. U toku obuke rešavate poslovne zadatke, radimo na Vašim poslovnim primerima, za svaki zadatak dobijate povratnu informaciju mentora, puno razvojnog materijala.

Svaka radna sesija traje 90 minuta. Za ceo program potrebno 6-8 sesija.
Cena jedne 90-minutne sesije iznosi 20 EUR. Iskoristite popust do kraja 2017. godine.

Javite se da se dogovorimo!

Očekujemo Vaš poziv: +381 64 642 0608Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+381 64 642 0608
E-mail office@mojaobuka.rs
Website http://mojaobuka.rs/