Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora
Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora Online obuka poslovne administracije - Obrazovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za obrazovanje u Crnoj Gori
Kategorija Poslovne obuke
Kreiran 24-03-2018
Naslov

Online obuka poslovne administracije

Obuku realizuje Moja obuka d.o.o.
Struka Poslovna administracija
Mesto Online - Skype
Država Crna Gora
Opis Online jednomesečna obuka poslovne administracije za sve koji žele ili već rade na pozicijama ličnog asistenta, poslovnog sekretara ili office manager-a!

Na molbu naših klijenata van Beograda aktivirali smo online, individualni mentorski rad putem Skype-a. Potpuna posvećenost polazniku, interaktivan rad, dodatne konsultacije putem mejla.

Iskustva polaznika: http://mojaobuka.rs/iskustva/

Iskoristite specijalan popust: 100 EUR za jednomesečnu obuku preko skajpa, ukupno 6 radnih sesija po 90 minuta.

Koncept obuke, program rada, se ne razlikuje od časova koji se obavljaju uživo, imate direktan kontakt sa predavačem, učestvujete u svim segmentima rada, radite zadate vežbe, radne simulacije i dobijate kompletan materijal na mail u elektronskom formatu, što predstavlja i dodatnu prednost. Radne sesije traju 90 minuta. Min. 6 radnih sesija je potreban za ceo program.

Želite da radite kao asistent, poslovni sekretar, ofis menadžer u ozbiljnim firmama? Ukoliko želite da usavršite svoje profesionalne veštine i znanja, u skladu sa međunarodnim standardima poslovanja, obuka poslovne administracije je upravo skrojena za Vas. Postanite profesionalac bez kojeg ne može da se zamisli ni jedna uspešna firma.

Nastava je 100% praktična i maksimalno se prilagođava Vašim potrebama. U toku obuke rešavate poslovne zadatke, radimo na Vašim poslovnim primerima, za svaki zadatak dobijate povratnu informaciju mentora, puno razvojnog materijala.

Javite se da se dogovorimo!

Očekujemo Vaš poziv: +381 64 642 0608Telefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+381 64 642 0608
E-mail office@mojaobuka.rs
Website http://mojaobuka.rs/