PRIVATNI ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA - Obrazovanje - Crna Gora
PRIVATNI ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA - Obrazovanje - Crna Gora PRIVATNI ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA - Obrazovanje - Crna Gora PRIVATNI ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA - Obrazovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za obrazovanje u Crnoj Gori
Kategorija Privatna nastava
Kreiran 01-02-2019
Naslov

PRIVATNI ČASOVI NEMAČKOG JEZIKA

Mesto PODGORICA
Država Crna Gora
Opis KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA
WILLKOMMEN!

Profesorka sa dugogodišnjim iskustvom u podučavanju daje privatne časove nemačkog jezika.
Individualni (1na1) kursevi nemačkog jezika, u ponudi su i online kursevi putem skype-a i viber-a.
Broj časova nedeljno zavisi od Vaših potreba i Vašeg vremena.
U zavisnosti od toga možete se odlučiti za čas od 60 minuta ili čas od 90 minuta.
Prednost individualne nastave u odnosu na rad u grupi je u tome što ćete postići duplo brži napredak. Individualni kurs jezika prilagođen je Vašem tempu rada, Vašim obavezama i slobodnom vremenu.
Individualni časovi nemačkog jezika su dinamični i tematski zanimljivi uz usvajanje svih neopdhodnih jezičkih kompetencija: čitanja, slušanja, pisanja i veštine konverzacije. Nastava se odvija uz korišćenje interesantnih nastavnih materijala.
Časovi su namenjeni polaznicima koji žele da rade ili studiraju na nemačkom govornom području kao i studentima i učenicima osnovnih i srednjih škola. Shodno tome vrši se priprema polaznika za polaganje odgovarajućih ispita za odlazak u inostranstvo. Svi kursevi nemačkog jezika orijentišu se prema nivoima Zajedničkog evropskog referentnog jezičkog okvira.
A1/A2 – elementarna upotreba jezika;
B1/B2- samostalna upotreba jezika;
C1/C2- kompetentna upotreba jezika.

Za odlazak u Nemačku potreban Vam je minimum B1 nivo znanja jezika, koji podrazumeva da možete samostalno da komunicirate i da razumete nemački jezik.
Za studiranje u inostranstvu, potreban Vam je minimum B2 nivo jezika, u zavisnosti od toga za koje studije ste se odlučili. Za društvene nauke je potreban minimum C1 nivo jezika. Shodno tome vrši se priprema budućih studenata za studiranje u zemljama nemačkog govornog područja.
U toku su i intezivni pripremni kursevi jezika za sve koji žele što pre da savladaju određeni jezički nivo radi bržeg odlaska u inostranstvo. Nastava se odvija kako radnim danima tako i vikendom. Raspored časova se pravi na nedeljnom nivou shodno smenama učenika (kako zaposlenih ljudi tako i školaraca).
Za sve dodatne informacije, budite slobodni da me kontaktirate.
BiljanaTelefoni
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
068/ 675-983
E-mail biljarasulic@yahoo.com